Edisi Khas Sempena Penganugerahan Ijazah Doktor Perniagaan Dan Keusahawanan Kepada Tan Sri Datuk Hj Mustapha Kamal Bin Hj Abu Bakar : Istiadat Konvokesyen ke-78 : Dewan Agung Tuanku Canselor, UiTM : 11 Mei 2013 bersamaan 1 Rejab 1434 H / Jabatan Komunikasi Korporat, UiTM - Jabatan Komunikasi Korporat, UiTM (Jabatan Komunikasi Korporat, UiTM, 2013)
Mengandungi Falsafah, Misi, Visi, Objektif, Moto Universiti, Logo Universiti Teknologi MARA, Cokmar & Keris Agung, Tombak Agung, Latar Belakang UiTM, Senarai Penerima Ijazah Kehormat UiTM, Dari Tinta Naib Canselor UiTM, Berbahasa Pada Yang Berbudi, Wadah Pengenalan, Coretan Kembara Hidup Tan Sri Datuk Hj. Mustapha Kamal Hj. Abu Bakar, Pabila Lahir Sebuah Permata, Lalu Digilap Bercahaya, Pabila Bumi Sekadar Kembara, Kepada Tuhan Taat Setianya, Anugerah Yang Esa, Pengiktiraf Sesama Insan, Jawatankuasa Induk Istiadat Konvokesyen UiTM ke-78 dan Sidang Redaksi.