Edisi Khas Sempena Penganugerahan Ijazah Doktor Kehormat (Kewangan) Kepada Yang Berhormat Mulia Tan Sri Tengku Razaleigh Bin Tengku Mohd Hamzah : Istiadat Konvokesyen UiTM Ke-80 : Dewan Agung Tuanku Canselor,Universiti Teknologi MARA : 10-20 Mei 2014 / Jabatan Komunikasi Korporat, UiTM - Jabatan Komunikasi Korporat, UiTM (Jabatan Komunikasi Korporat, UiTM, 2014)
Mengandungi Falsafah, Visi, Misi, Objektif dan Moto, Logo UiTM, Cokmar, Tombak Agung,Keris Agung, Latar Belakang UiTM, Senarai Penerima Ijazah Kehormat UiTM, Seulas Pinang, Sejambak Budi, Sekalung Penghargaan, Lahirnya Putera Permata Negara, Lakaran Sejarah Keluarga, Kembara Demi Pencarian llmu, Rentetan Ceritera Kerjaya, Citra Seorang Budiman, Jawatankuasa Induk dan Sidang Redaksi.