Kesesuaian dan penerimaan masyarakat orang Asli di empangan Air Kuning : Merujuk kepada perancangan dan rekabentuk / Habiballah Bin Ahmad - Habiballah, Ahmad (1990)
JHEOA atau Jabatan Hal Ehwal Orang Asli, kini, telah mempunyai kira-kira 30 tahun pengalaman dalam perancangan dan penempatan semula masyarakat orang asli di Seraenajung Malaysia. Banyak kejayaan yang telah di capai sepanjang tahun penubuhannya. Jabatan ini telah berjaya menaikkan taraf sosio-ekonomi masyarakat orang asli di seluruh Semenanjung Malaysia.