Perutusan Tahun Baharu 2013 : 30 Januari 2013 : Dewan Agong Tuanku Canselor / Jabatan Komunikasi Korporat, UiTM - Jabatan Komunikasi Korporat, UiTM (Jabatan Komunikasi Korporat, UiTM, 2013)
Alhamdulillah, syukur kepada Allah Yang Maha Esa, kerana dengan izin dan rahmat-Nya, kita dilapangkan waktu dan diberi kesihatan, untuk berhimpun di dewan yang indah lagi agung ini, untuk berkongsi hasrat dan menghayati matlamat di sebalik Perutusan Tahun Baharu saya, sempena kedatangan tahun 2013. Alhamdulillah, sekali lagi saya diberi peluang untuk mengemudi UiTM ke arah mercu kecemerlangan, demi mengangkat universiti tercinta ini, agar setanding dengan universiti tersohor dunia, dan seganding dengan usaha kerajaan memacu negara, ke tahap yang sebanding dengan negaranegara maju dunia, menjelang 2020.