Perutusan Tahun Baharu 2012 Naib Canselor UiTM : Memperkasakan Kecemerlangan Akademik UiTM : Dewan Agong Tuanku Canselor 2012 : 31 Januari 2012 / Jabatan Komunikasi Korporat, UiTM - Jabatan Komunikasi Korporat, UiTM (Jabatan Komunikasi Korporat, UiTM, 2012)
Alhamdulillah, saya bersyukur ke hadrat Allah kerana dengan izin-Nya, saya dapat bersama-sama tuan-tuan dan puan-puan, untuk majlis Perutusan Tahun Baru Naib Canselor 2012, sama ada di Dewan Agong Tuanku Canselor ini, mahu pun sahabat-sahabat kita warga UiTM yang berada di kampus-kampus satelit dan juga kampus-kampus cawangan di seluruh negara. Saya ucapkan jutaan terima kasih atas kehadiran tuan-tuan dan puan-puan, yang memberi semangat, sokongan, serta harapan, yang kita semua sanggup menggalas tanggungjawab untuk menghadapi tahun 2012 dan tahun-tahun mendatang dengan penuh yakin untuk menjayakan visi dan misi UiTM.