Buku Panduan Institut Teknologi MARA 1990 / Institut Teknologi MARA - Institut Teknologi MARA, ITM (Institut Teknologi MARA, Shah Alam, 1990)
Mengandungi perkara-perkara seperti peringatan sebelum menghantar borang permohonan; cara-cara membuat permohonan; syarat kelayakan kemasukan ke kursus-kursus; kemasukan ke kursus jangka pendek; kemasukan ke kursus lepasan ijazah; kursus-kursus yang ditawarkan di kampus-kampus cawangan; panduan mengisi borang KRP2 dan KRP6; yuran dan bayaran dan hal ehwal pelajar.