e-Buletin Program Pra Pendidikan Tinggi (PPT) : Jilid 3, Julai 2021 - UiTM, Pejabat Program Pra Pendidikan Tinggi (Institut Teknologi MARA, 2021)
Syukur ke hadrat Allah SWT kerana dengan limpah dan kurniaNya kita dapat mengeluarkan penerbitan e-buletin PPT edisi yang ketiga. Terima kasih kerana memberi kesempatan kepada saya mencoretkan sepatah dua kata dalam buletin PPT edisi ini.