Pencernaan Budaya Perdana UiTM : Penerapan Budaya Kerja Kelas Pertama / Pejabat Pendaftar, UiTM - Pejabat Pendaftar, UiTM (Bahagian Pengurusan Kualiti, Pejabat Pendaftar, UiTM, 2010)
Diterbitkan oleh Sekreatariat Budaya PERDANA UiTM; d/a Bahagian Pengurusan Kualiti, Pejabat Pendaftar, UiTM. Ianya mengandungi antaranya takrifan; objektif; nilai dan etika UiTM; 7 prinsip PERDANA; 7 personaliti UiTM dan banyak lagi.