Maklumat Universiti Teknologi MARA : Jilid 23 Bilangan 1/2008 April 2008 / Pusat Perancangan Strategik, UiTM - UiTM, Pusat Perancangan Strategik (Pusat Perancangan Strategik, UiTM, 2008)
Buku Maklumat UiTM ini diterbitkan dua kali setahun dan mengandungi statistik pelajar, staf penempatan kolej penyelidikan dan projek perundingan Universiti Teknologi MARA Pihak Pusat Perancangan Strategik yang bertanggungjawab menyediakan buku ini mengucapkan terima kasih kepada bahagian-bahagian berikut yang telah memberikan kerjasama dalam penyediaan buku maklumat ini: 1. Bahagian Hal Ehwal Akademik 2. Bahagian Hal Ehwal Pelajar 3. Pusat Sistem Maklumat Bersepadu 4. Unit Perhubungan Luar dan Antarabangsa 5. Pusat Pengajaran Pendidikan Antarabangsa (INTEC) 6. Institut Pengajian Siswazah 7. Fakulti dan UiTM Negeri 8. Pejabat Pendaftar 9. Institut Penyelidikan, Pembangunan dan Pengkomersilan *telah dijenamakan semula kepada RMI (Research Management Institute) Maklumat ini adalah sama seperti maklumat yang dimuatnaik ke MyMohes di pangkalan data Kementerian Pengajian Tinggi pada hari pertama minggu keenam setiap semester dan merupakan data rasmi Universiti. Perhatian: JIIid ini mengandungi maklumat yang terdapat sehingga 4 Februari 2008.