IQRA' : Bil. 4 : April 2015 / Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM - Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM, 2015)
Mengandungi antaranya : Program Ilmu Mengubah Destini PTAR 2015 : Raikan Warga SMK Tanjong Puteri, Kuala Ketil Kedah; Galeri Ilmu Mengubah Destini; Ceramah Motivasi; Pameran; Transformasi Perpustakaan; Bengkel Pengkatalogan dan Pengkelasan Guru Pusat Sumber Anjuran PTAR Merentasi Daerah Baling, Kedah; Pensijilan Semula ISO 9001:2008 PUiTM Tahun 2015 dan banyak lagi.