IQRA' : Bil. 3 : Mac 2015 / Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM - Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM, 2015)
Mengandungi antaranya : Taklimat Penilaian dan Pembentangan Penawaran Kenaikan Pangkat Secara Fleksi Jawatan S41; Audit dalaman Bil. 1-2015; Pameran Transformasi PTAR; Booth PTAR di Ekspo Selangkah ke UiTM 2015; Lawatan Penandaarasan Delegasi Perpustakaan Tun Seri Lanang, UKM; Kenali dan Kunjungi Perpustakaan dan banyak lagi.