IQRA' : Bil. 1 : Januari 2015 / Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM - Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM, 2015)
Mengandungi antaranya : Bengkel Amalan Terbaik Perpustakaan UiTM 2015, Hari Keluarga PTAR 2015, Mesyuarat PTAR-RMI, Taklimat Pengurusan Dokumen Terperingkat, Lawatan Naib Canselor uiTM ke PTAR Sempena Gotong Royong Perdana UiTM 2014, Xplorasi PTAR 2014, PTAR Juara AKNC Peringkat Bahagian 2014, Lawatan Pengurusan PTAR ke Perpustakaan PFI dan banyak lagi.