Teks Ucapan Sempena Istiadat Konvokesyen UiTM ke-78 : 11-21 Mei 2013 : Dewan Agong Tuanku Canselor, UiTM / Jabatan Komunikasi Korporat, UiTM - Jabatan Komunikasi Korporat, UiTM (Jabatan Komunikasi Korporat, UiTM, 2013)
Mengandungi ucapan balas Penerima Ijazah Kehormat Doktor Perniagaan dan Keusahawanan, Ybhg Tan Sri Datuk Dr. Hj. Mustapha Kamal Hj. Abu Bakar; diikuti dengan ucapan teks Naib Canselor UiTM, Dato' Prof. Ir. Dr. Sahol Hamid Abu Bakar; Ybhg Tan Sri Dato' Seri Utama Arshad Ayub (Pro-Canselor UiTM); Ybhg Tan Sri Datuk Seri Panglima Dr. Abdul Rahman Arshad (Pro-Canselor UiTM); Ybhg Tan Sri Dato' Sri Sallehuddin Mohamed (Pro-Canselor UiTM) dan Ybhg Tan Sri Nuraizah Abdul Hamid (Pro-Canselor UiTM).