Teks Ucapan Sempena Istiadat Konvokesyen UiTM ke-73 : 25 November - 6 Disember 2010 : Dewan Sri Budiman, UiTM / Jabatan Komunikasi Korporat - Jabatan Komunikasi Korporat, UiTM (Jabatan Komunikasi Korporat, UiTM, 2010)
Mengandungi titah ucapan Seri Paduka Baginda yang Di-Pertuan Agong Al-Watiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin Ibni Al-Marhum Sultan Amhmud Al-Muktafi Billah Shah (Tuanku Canselor) pada sidang pertama Khamis, 25 Oktober 2010. Diikuti dengan teks ucapan Naib Canselor UiTM Dato' Prof. Ir. Dr. Sahol Hamid Abu Bakar; Ybhg Tan Sri Dato' Seri Arshad Ayub (Pro-Canselor UiTM) dan Ybhg Tan Sri Datuk Seri Panglima Dr. Abdul Rahman Arshad (Pro-Canselor UiTM). Disusun dan diterbitkan oleh Jabatan Komunikasi Korporat.