Dasar Pengurusan Laman Sesawang Universiti Edisi 2014 - UiTM, Jabatan Komunikasi Korporat (Jabatan Komunikasi Korporat, 2014)
Dasar berikut diguna pakai pada semua laman sesawang yang menyediakan maklumat rasmi mengenai Universiti Teknologi MARA (UiTM) kepada orang ramai. Laman sesawang yang dibina khusus untuk pengguna dalaman adalah dikecualikan daripada dasar ini.