7 lokasi menarik di UiTM / Jabatan komunikasi Korporat - Jabatan Komunikasi Korporat, UiTM (Jabatan Komunikasi Korporat, UiTM, 2012)
Memaparkan lokasi-lokasi menarik di UiTM. Antaranya Laman Ilmu; Kompleks Kejuruteraan; Dewan Agong Tuanku Canselor; Bangunan Canseleri; Dataran Cendekia; Kompleks Primasiswa dan Kompleks Sukan. Disertakan dengan gambar-gambar yang menarik.