Buletin Salam@UiTM Edisi 2014 : Bil. 01 Julai - Disember 2014 / Jabatan Komunikasi Korporat - Jabatan Komunikasi Korporat (Jabatan Komunikasi Korporat, 2014)
Mengandungi antaranya : Sempena Istiadat Konvokesyen Komemoratif UiTM, Majlis Berbuka Puasa bersama Seri PAduka Baginda Yang di-Pertuan Agong, Majlis Khatam Al-Quran dan Penyampaian Bantuan Zakat UiTM, Penganjuran Global Economic Symposium 2014, CaiREX 2014, Rewang Perdana Ramadhan, sambutan Hari Kemerdekaan : Peringkat UiTM, PTAR Merangkai Maklumat GST, 28 Buah Universiti Luar Negara sertai 9th UiTM International Sports Fiesta (UiSF) 2014, Konsert Simfonia Nocturna, Bengkel Koordinator Korporat UiTM Seluruh Malaysia 2014, Mohd Norazizi Juara Program Pembinaan Bakat Siswa DBP, Mifzal dan Rafiq Teruskan Kecemerlangan Debat UiTM, The Most Resourceful Career Centre Milik UiTM, UiTM Juara Pertandingan Debat Pengurusan IPT 2014, Pelajar Fakulti Muzik UiTM Finalis Malaysian International Guitar Festival, Dua Pensyarah FSSR Rangkul Anugerah Harta Intelek Negara 2014, UiTM Raih Tempat Kedua Dalam Wiley's Research, Pelajar Fakulti Pergigian Harumkan Nama UiTM & Malaysia, Perdana Scholar Award USA 2014 Milik Najmiddin, UiTM dan Institut Jurutera MAlaysia (IEM) Meterai Perjanjian, Infosys Campus Connect 2014 Platform terbaik untuk pelajar FSKM cipta kreativiti, Bengkel Perancangan Strategik 2015 JKK, Festival Kesenian Islam UiTM 2014 dan banyak lagi.