Info PinTAR Bil. 1, 2004 / Perpustakaan tun Abdul Razak, UiTM - Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM, 2004)
Info PINTAR merupakan buletin rasmi Perpustakaan Tun Abdul Razak, Universiti Teknologi MARA. Buletin ini diterbitkan tiga kali setahun bertujuan menjadi perantara warga PTAR dengan seluruh pelanggannya. Penerbitan buletin ini diharap akan menjadi satu alat dalam mempromosikan perkhidmatan perpustakaan kepada pelanggan dalaman dan luaran. Info PINTAR mengalu-alukan sumbangan artikel ilmiah dari warga PTAR dan seluruh cawangannya. Pihak Info Pintar tidak bertanggungjawab di atas semua pendapat penulis.