Global Telecommunication / Yusrizam Kamarulzaman ... [et al.] - Kamarulzaman, Yusrizam; Abdul Mudtalip, Mohd Nazib; Kassim, Faizal; Md Yusof, Khairul Anuar (MEDEC, 1997)
Sebagai menyahut seruan kerajaan yang sering kita dengar didalam usaha-usaha untuk melahirkan bumiputera dan seterusnya memecahkan pemiagaan yang dimonopoli oleh kaum bukan bumiputera. Maka kami merancang untuk menjalankan projek penjualan alat-alat telekomunikasi secara perkongsian. Kami memilih bidang ini kerana melihat perkembangan industri telekomunikasi yang berkembang luas serta mempunyai saiz pasaran yang luas dan berdaya maju.