Pentadbiran dan pelaburan tanah Keretapi Tanah Melayu (KTM). Kes kajian : Lembah Kelang / Aniza Mohamed Izahar - Aniza, Mohamed Izahar (Faculty of Architecture,Planning and Surveying, 1985)
Pentadbiran dan pelaburan tanah POM adalah skop baru mengenai KTM yang hendak diketengahkan untuk pengetahuan ramai, sedangkan keu j udannya telah lama bertapak. Ini disebabkan penekanan kajian dan penulisan hanya ditumpukan kepada tajuk pengangkutan kecetapi sahaja. Maka disebabkan kekurangan inilah, penulis mengemukakan kepada sesiapa sahaja yang berkaitan, kesemua peruntukan daripada kajian-kajian yang telah dibuat mengenai pentadbiran dan pelaburan tanah KTM.