Info Kampus : April/Mei 2003 / Universiti Teknologi MARA, Cawangan Sarawak - Universiti Teknologi MARA Sarawak, . (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2003)
Buletin Akademik UiTM Sarawak diterbitkan secara berkala dan mengandungi artikel-artikel mengenai program dan aktiviti akademik kampus.