Buku Perpustakaan Digital PTAR - UiTM, Perpustakaan Tun Abdul Razak (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2019)
Buku ini mengandungi maklumat mengenai perkhidmatan digital perpustakaan UiTM, koleksi digital perpustakaan, proses digital perpustakaan, kemudahan digital (fasiliti) dan senarai langganan sumber elektronik sehingga 2019.