Laporan Tahunan 2023 Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM Cawangan Shah Alam - Mohamad, Nor Azwani; Wahed, Wan Nur Khalidah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2023)
Sesungguhnya, penerbitan laporan tahunan ini adalah amat penting dan bermakna kerana menyentuh tentang kemajuan dan pencapaian Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR) sepanjang tahun 2023. Data dan maklumat dalam laporan ini akan menjadi panduan dan sumber rujukan kepada semua pihak pada masa akan datang.