Faktor dalaman dan luaran yang kritikal terhadap perancangan strategik firma / Kay Dora Abd Ghani - Abd Ghani, Kay Dora (Universiti Teknologi MARA, 2010)
Setiap firma yang terlibat dalam aktiviti perniagaan mempunyai sistem perancangan dan strategi tersendiri yang digunakan untuk menggerakkan operasi harian.