Kerjasama saintis, media sosial mampu cetus kesedaran krisis global - Jemilah, Mahmood * (BH, New Straits Times Press (M) Bhd., 2023)
Pada Januari lalu, saya menghadiri mesyuarat tahunan Forum Ekonomi Dunia (WEF) di Davos. Walaupun terdapat sesetengah pihak mempertikaikan merit WEF, hakikatnya di forum antarabangsa inilah, kadangkala sesuatu perkara dapat Berjaya dilaksanakan.