Lima Tindakan asas lindungi serentak kesihatan, planet - Jemilah, Mahmood * (BH, New Straits Times Press (M) Bhd., 2023)
Adakah kita tahu kandungan peti sejuk di rumah? Ini bukan bermakna makanan apa dalam peti sejuk, sebaliknya berapakah jumplah pelepasan karbon.