Konsep kerasulan dan peranannya dalam pembentukan masyarakat - Idris Zakaria (Penerbit Universiti Kebangsaan Malaysia, 1996)
This is the review of the book "Konsep Kerasulan dan Peranannya dalam Pembentukan Masyarakat"