Profesionalisme dalam perkhidmatan akaun Agensi-Agensi Periklanan di Malaysia: satu kajian awal dengan menggunakan indeks profesional McLeod & Hawley - Mohd Helmi Abd Rahim,; Lau, Seng Yee (Universiti Kebangsaan Malaysian, 1992)
please refer fulltext