Mengesahkan teori taktik konflik dalam keluarga dan keganasan hubungan suami isteri: suatu perbandingan antara budaya - Mohd. Helmi Abd. Rahim; Mohd. Nizam Osman (Universiti Kebangsaan Malaysian, 1999)
please refer fulltext