Kepimpinan dalam Pengurusan Kualiti Menyeluruh (TQM): suatu penilaian keberkesanan pengimplementasian di Pejabat Daerah dan Tanah, Kepala Batas, Pulau Pinang - Wan Idros Wan Sulaiman; Norazidah Abdul Rahim (Universiti Kebangsaan Malaysian, 2002)
please refer fulltext