Pola pemaparan kandungan maklumat Islam menerusi internet: kajian kes terhadap Institut Kefahaman Islam Malaysia (IKIM) dan Angkatan Belia Islam Malaysia - Mohd Azul Mohamad Salleh; Nor Azita Ghani (Universiti Kebangsaan Malaysian, 2003)
please refer fulltext