Era digital: cabaran baru kepada karyawan serta pendidik penyiaran dan perfileman di Malaysia - Fuziah Kartini Hassan Basri,; Asiah Sarji,; Arfah Yusof, (Universiti Kebangsaan Malaysian, 2004)
Please refer fulltext