Kerja lapangan berterusan: merungkai pembandaran lestari. - Shaharudin Idrus; Abdul Samad Hadi; Abdul Hadi Harman Shah; Ahmad Fariz Mohamed (Universiti Kebangsaan Malaysia, 2007)
Sila rujuk teks penuh/ Please refer to full text