Bandar sebagai cermin identiti bangsa: perbandingan awal antara Jakarta dan Kuala Lumpur. - Shamsul Amri Baharuddin; Mohamad Fauzi Sukimi (Universiti Kebangsaan Malaysia, 2007)
Sila rujuk teks penuh/ Please refer to full text