Hakisan muara dan pantai Kuala Kemaman, Terengganu: permasalahan dimensi fizikal dan sosial. - Mohd. Ekhwan Toriman, (Universiti Kebangsaan Malaysia, 2006)
Sila rujuk teks penuh/ Please refer to full text