Penglibatan ahli komuniti dalam program pembangunan komuniti: program homestay di Kedah. - Kalsom Kayat; Nor Ashikin Mohd. Nor (Universiti Kebangsaan Malaysia, 2006)
Sila rujuk teks penuh/ Please refer to full text