Pengajian ilmu antropologi dan sosiologi di Universiti Kebangsaan Malaysia: menoleh ke belakang, melangkah ke hadapan - Rahimah Abdul Aziz, (Universiti Kebangsaan Malaysia, 2005)
Sila rujuk teks penuh/ Please refer to full text