Ilmu sains sosial dan kemanusiaan Universiti Kebangsaan Malaysia: perkembangan dan hala tuju - Rahimah Abdul Aziz, (Universiti Kebangsaan Malaysia, 2005)
Sila rujuk teks penuh/ Please refer to full text