The effect of urbanisation on the health of urban residents. - Osman Ali,; Zaleha Md. Isa,; Mohd. Rizam Abdul Rahman, (Universiti Kebangsaan Malaysia, 2004)
Sila rujuk teks penuh/ Please refer to full text