Hubungan jalin antara firma besar dan kesannya ke atas perkembangan industri kecil di bandar - Mohd Asri Hj. Abdullah, (Universiti Kebangsaan Malaysia, 1995)
Please refer fulltext/Sila rujuk teks penuh