Kedudukan novel Filipina dan Melayu dalam Pengajian Sejarah Kesusasteraan: beberapa catatan kesusasteraan - Mallari, Luisa J. (Universiti Kebangsaan Malaysia, 1994)
Please refer fulltext/Sila rujuk teks penuh