Agrotourism and caucasian tourists: tales from Tekan Plantation Resort and Taman Rekreasi Kampung Guntung Luar - Sulong Mohamad (Universiti Kebangsaan Malaysia, 1994)
Sila rujuk teks penuh/Please refer full text