Penilaian helaian kerja IAEA bagi penentuan dos terserap kepada air untuk alur elektron - Supian Samat,; Siaw, S. (Universiti Kebangsaan Malaysia, 2005)
IAEA dalam penerbitannya tahun 2000 telah mengesyorkan satu helaian kerja untuk menentukan dos terserap kepada air dalam alur electron. Helaian kerja ini dinilai melalui satu kerja penentuan dos terserap kepada air di satu Pusat radioterapi tempatan menggunakan satu alur electron 12 MeV. Sekiranya beberapa pengubahsuai dibuat, helaian kerja IAEA ini akan menjadi lebih mesra pengguna dan dapat mempermudahkan dan mempercepatkan lagi proses audit jaminan kualiti. Pengubahsuaian ini diberikan dan dibincangkan.