Penyelesaian kamiran nyata berbentuk kamiran feynman bagi persamaan resapan teritlak berpotensi ayunan harmonik - Shaharir bin Mohamad Zain,; Zainal bin Abdul Aziz, (Universiti Kebangsaan Malaysia, 1996)
Penyelesaian tepat berkamiran nyata diperoleh dalam bentuk yang serupa dengan penyelesaian kamiran Feynman yang sedia ada, bagi persamaan resapan teritlak berpotensi pengayun harmonik