Etty Syarmila Ibrahim Khushairay, Chang, Y. I., Salma Mohamad Yusop, Ma’aruf Abd Ghani, Mohamad Yusof Maskat, Abdul Salam Babji, & Nur Aliah Daud. (2024). Kesan pencernaan gastrousus terhadap ciri fizikokimia dan kebiotersediaan antioksidan produk chia. Penerbit Universiti Kebangsaan Malaysia.
Chicago Style (17th ed.) CitationEtty Syarmila Ibrahim Khushairay, Yu Ian Chang, Salma Mohamad Yusop, Ma’aruf Abd Ghani, Mohamad Yusof Maskat, Abdul Salam Babji, and Nur Aliah Daud. Kesan Pencernaan Gastrousus Terhadap Ciri Fizikokimia Dan Kebiotersediaan Antioksidan Produk Chia. Penerbit Universiti Kebangsaan Malaysia, 2024.
MLA (9th ed.) CitationEtty Syarmila Ibrahim Khushairay, et al. Kesan Pencernaan Gastrousus Terhadap Ciri Fizikokimia Dan Kebiotersediaan Antioksidan Produk Chia. Penerbit Universiti Kebangsaan Malaysia, 2024.