Penentuan gerak balas bergantung-kepada-umur lalat buah Zeugodacus cucurbitae (Diptera: Tephritidae) terhadap dua bahan penarik jantan fenilbutanoid - Wee, Suk Ling; Ooi, Theng Yim (Penerbit Universiti Kebangsaan Malaysia, 2022)
Kajian ini menerangkan dan membandingkan variasi corak sayap antara spesies dalam suku Limenitidini. Sejumlah 37 spesies dari 13 genus telah diperiksa dan diilustrasi, di mana elemen corak pelan asas nymphalid (NGP) telah dilabel menggunakan warna. Secara amnya, lebih banyak elemen corak dapat dikenal pasti pada permukaan sayap ventral daripada permukaan sayap dorsal. Elemen c (simetri sistem basal), d (jalur proksimal pada pertengahan sistem simetri), f (jalur diskal pada pertengaan sistem simetri) dan I (elemen parafokal) adalah elemen yang paling banyak dijumpai di kalangan spesies dalam suku yang dikaji ini. Nilai jarak persamaan elemen corak pada permukaan sayap ventral yang terdapat dalam suku Limenitidini ini telah dibentuk menggunakan UPGMA. Dimorfism seksual dan persamaan warna di kalangan spesies dalam kajian ini turut dibincangkan.