Radiolaria Perm Awal daripada Ladang Harmoni, Pos Blau, Baratdaya Kelantan - Muhammad Ashahadi Dzulkafli,; Che Aziz Ali,; Mohd Basril Iswadi Basori, (Penerbit Universiti Kebangsaan Malaysia, 2022)
Radiolaria berusia Sakmarian Awal (Perm Awal) ditemui dalam jujukan rijang yang berselang lapis dengan batu lumpur bertuf daripada Ladang Harmoni, Pos Blau, Gua Musang. Sebanyak 21 spesies radiolaria telah dikenal pasti, terdiri daripada Pseudoalbaillella lomentaria Ishiga & Imoto, Pseudoalbaillella sakmarensis (Kozur), Pseudoalbaillella scalprata postscalprata Ishiga, Pseudoalbaillella cf. internata Wang, Pseudoalbaillella sp. A, Pseudoalbaillella sp. B, Hegleria mammilla (Sheng & Wang), Hegleria sp. A, Ruzhencevispongus rotundus Feng, Ruzhencevispongus girtyi Nazarov & Ormiston, Ruzhencevispongus triradiatus Wang, Latentifistula patagilaterala Nazarov & Ormiston, Latentifistula texana Nazarov & Ormiston, Latentifistula crux Nazarov & Ormiston, Latentibifistula triacanthophora Nazarov & Ormiston, Quinqueremis robusta Nazarov & Ormiston, Pseudotormentus kamigoriensis De Wever & Caridroit, Ormistonella robusta De Wever & Caridroit, Copicyntra sp., Copielintra sp. dan Stigmosphaerostylus itsukaichiensis (Sashida & Tonishi). Kesemua spesies daripada singkapan ini boleh dimasukkan ke dalam Zon Himpunan Pseudoalbaillella lomentaria mewakili usia Sakmarian Awal (Perm Awal). Jujukan ini turut mengandungi beberapa serpihan fosil ammonoid Agathiceras sp.