Pendekatan koperatif model STAD terhadap pelajar tingkatan satu dalam topik nombor negatif. (Kajian Berasaskan Sekolah) - Sin, Chow Lai (Open University Malaysia (OUM), 2006)
Kajian ini dilaksanakan untuk meninjau sama ada penggunaan pendekatan koperatif model STAD dapat meningkatkan pencapaian pelajar dalam topik nombor negatif dan sikap pelajar terhadap pembelajaran koperatif model STAD.