Pengkreditan pembelajaran berasaskan Pengalaman Terdahulu bagi tujuan Penganugerahan Kredit (APEL-C) - Portfolio 100% - SAMPEL 4 - Accreditation of Prior Experiential Learning (APEL), (Accreditation of Prior Experiential Learning (APEL), 2020)
Sampel nombor 4 - Pengkreditan pembelajaran berasaskan Pengalaman Terdahulu bagi tujuan Penganugerahan Kredit (APEL-C) bagi program pengajian Diploma Pendidikan Awal Kanak-kanak. Kod kursus bagi APEL-C MPU2412 - Kokurikulum