Pengkreditan pembelajaran berasaskan Pengalaman Terdahulu bagi tujuan Penganugerahan Kredit (APEL-C) - Portfolio 100% - SAMPEL 2 - Accreditation of Prior Experiential Learning (APEL), (Accreditation of Prior Experiential Learning (APEL), 2010)
Sampel nombor 2 - Pengkreditan pembelajaran berasaskan Pengalaman Terdahulu bagi tujuan Penganugerahan Kredit (APEL-C) bagi program pengajian Sarjana Muda Pengajaran (Pendidikan Rendah) dengan Kepujian. Kod kursus bagi APEL-C MPU3412 - Khidmat Masyarakat